Werkzaamheden in atelier

Over ons

Goudathome.nl is onderdeel van het juweliersbedrijf Schreuders-Moerkerken in Kerkwerve, dat sinds 1926 bestaat en al jaren gerenommeerd leverancier is van diverse kwalitatief hoogstaande merken in sieraden, horloges en trouwringen. Naast het leveren van nieuwe producten in onze winkels is er binnen ons bedrijf een tak, die zich uitsluitend bezig houdt met de inname van goud en zilver.

U kent het wel: ergens verstopt ligt een doosje met allerlei gouden sieraden of munten uit vroeger tijden. U wilt het niet wegdoen, want het was kostbaar destijds. Maar u draagt het niet meer. Of er liggen in een laatje nog sieraden die u emotioneel niet meer binden. Soms blijft er iets over vanuit een erfenis, maar is het ver versleten en niet meer draagbaar. Kortom, kostbaarheden in uw nabijheid, maar u kunt er niets mee. Dan wordt het tijd om eens uit te vinden of u deze kleinoden kunt omzetten in geld!

Dienstenaanbod

Ons dienstenaanbod omvat gratis expertise of aankoop in de volgende segmenten:

  • Diamanten
  • Edelstenen
  • Goud – Zilver – Platina
  • Sieraden
  • Militaria

Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Heden

Zoals u kunt zien, is ons onderscheidende kenmerk “De man met het vergrootglas” niet veranderd. Op de foto is hij nog steeds de bedrijfseigenaar en oprichter Marius Tsakonis te zien. We zijn na al die jaren nog steeds actief, alleen met meer ervaring en mogelijkheden voor u. Grijp als vanouds uw kans en maak gebruik van het vertrouwde concept van de firma Schreuders-Moerkerken, een traditioneel familiebedrijf sinds 1926.

Goudathome.nl

Bij Goudathome.nl kunt u dezelfde service verwachten zoals bij al onze activiteiten. Snelle en vertrouwde inruil van uw goud. Wij zorgen ervoor!