Diverse media uitingen

Media

Ons moederbedrijf Schreuders-Moerkerken in Kerkwerve is actief sinds 1926. De locatie ( Hof van Alexander ) is het hoofdkantoor waaruit in de afgelopen jaren diverse activiteiten zijn ontstaan die via onderstaand overzicht een beeld geeft van de recente momenten waar wij in de media zijn gekomen.

De activiteiten hebben zich voornamelijk ontplooid in Nederland en Duitsland met internationale partnerships in Dubai, Moskou en Shanghai.

Goud at Home (2009)

Een korte film over de enkele activiteiten  uit het verleden.

Marius Tsakonis startte zijn werkzaamheden op het gebied van aankoop en expertise in 2009 in Nederland onder de naam "GoudatHome", de voorloper van GoudatHome.nl. In zijn twee juwelierswinkels, “Schreuders Moerkerken” en “Dolce”, bood hij aanvankelijk de bijkomende dienst aan om edelmetalen in te kopen en aan te bieden. Vervolgens breidde hij uit en maakte daarbij gebruik van touringscars, waarmee hij landelijk op locatie klanten kon ontvangen.

Goud at Home (2011)

In 2011 heeft de Nederlandse tv-omroep “KRO” Marius Tsakonis het bedrijf “Goudathome” onder de loep genomen als onderdeel van haar consumenten- en zakenprogramma “De Rekenkamer” en de berekeningen laten uitleggen bij het inkopen van edelmetalen.

De Goudbus (2011)

In 2011 berichtte de Nederlandse publieke omroep “NOS” over de wereldwijd unieke service van mobiele edelmetaalaankopen per touringcar.

Hof van Alexander (2018)

De Zeeuwse publieke omroep "Omroep Zeeland" deed verslag van het bezoek door het Nederlandse koningspaar aan ons hoofdkantoor, het Hof van Alexander, in oktober 2018.

omroep_zeeland

Hof van Alexander (2018)

Ook het tv-programma 'Blauw Bloed' van de Nederlandse publieke omroep 'NPO2' deed verslag van het bezoek van Maxima & Willem aan ons hoofdkantoor in Nederland, Hof van Alexander, in 2018.

Bares und Wahres (2019)

Begin 2019 vergezelde de Duitse omroep WDR ons i.v.m. onze Duitse activiteiten met Bares und Wahres. In de uitzending, het onderdeel van het tv-programma "Lokalzeit Ruhr" op de actiedagen in Mülheim an der Ruhr sprak Marius Tsakonis met zijn klanten.

Overige van radio en televisie

In Nederland en Duitsland

Contant geld bij Lokalkompass

Contant geld in het AD

Contant geld in de Solinger Tageblatt