Hoe werkt het

Stap 1: Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Op onze website treft u onze gegevens aan om contact op te nemen. Dit kan per e-mail via ons contactformulier of bel 0186-623 594. U kunt ook uw via Bel mij uw telefoonnummer achterlaten en nemen direct contact op. Wij komen langs en kunnen direct uw goud professioneel testen dat wordt uitgevoerd door één van onze ervaren goudinkopers. Onze  inkoper kan vervolgens uw eventuele vragen beantwoorden en tussentijds een schatting maken.

Stap 2: We kijken direct wat uw goud waard is

Elk goud item wordt getest via de traditionele test methode van juweliers en zal wordt verder gesorteerd in 8kt, 14kt, 18kt, 22kt of 24kt groepen. Elke groep wordt gewogen met daarvoor bestemde goudweegschalen. Op basis van het goudgewicht en het gehalte van het goud wordt vervolgens een offerte gebaseerd op de goudprijs van de dag. Uiteraard gebeurt dit direct waar u bij bent!

Stap 3: Accepteer de deal en ontvang direct uw geld

Bij GoudatHome zien wij natuurlijk graag dat u besluit om uw  goud aan ons te verkopen. Wij betalen contant voor elk item. Zo simpel werkt het. Wij doen de betaling aan de hand van de gemaakte offerte. Mocht u onze offerte niet accepteren, dan respecteren wij dat uiteraard. Uiteraard gebeurd dit alles geheel vrijblijvend!

 • Uw oude goud is geld waard
 • Demo Image
  Euro's voor uw gouden munten
 • Demo Image
  Wat is uw goud waard?
 • Gouden munten en baren
 • Demo Image
  Gouden baren
 • Laat uw goud wegen!

Stichting Opkikker

Help Stichting Opkikker Stichting Opkikker Nu!

Google Map

Contact Gegevens

Slikweg 7
4321 SV Kerkwerve
D +49 171 8121311
NL +31 624412429

eMail ons